LA MALETA és una empresa de serveis dedicada al lleure i a les activitats infantils.

La nostra passió per aquesta feina fa que ens deixem la pell perquè totes les activitats acabin sent un èxit i és per això que no hem parat de créixer des del dia que vam començar a fer els nostres primers passos.

Caminem sempre acompanyats d’un gran equip de persones que aporten a LA MALETA tota aquella qualitat que es pot demanar a una empresa del nostre sector. Mestres, monitors, monitores, directors, directores, animadors, logopedes, psicòlegs… són els nostres companys que sempre tenen alguna cosa a oferir tant en l’àmbit professional com personal.

A LA MALETA som conscients que treballem amb petites personetes que estan creixent i aprenent a viure. Per aquest motiu, tenim molta cura a l’hora de preparar i dur a terme les nostres activitats. Entenem el lleure com una forma d’educació; així doncs volem que els nens i les nenes juguin, riguin, s’embrutin… però sobretot volem que aprenguin i que les coses apreses els serveixin per formar-se com a persones.

El nostre lema és “Portant somriures”, és per això que també ens agrada col·laborar en causes solidàries, com ara el recapte d’aliments, la iniciativa “Cap nen sense bigoti”, fer arribar les felicitacions de Nadal elaborades pels nens i nenes dels casals als infants hospitalitzats i un llarg etcètera.

A LA MALETA ens comprometem a complir la normativa que afecta la prestació dels nostres serveis, ja que per nosaltres la qualitat i la seguretat són primordials.

Us convidem a donar un cop d’ull a la nostra pàgina i no dubteu en fer-nos qualsevol consulta.

Moltes gràcies per visitar-nos.

Txiki

txiki-qui-som-la-maleta-de-lleure 

txiki@lamaletadelleure.cat

 

 

Sandra

sandra-qui-som-la-maleta-de-lleure 

sandra@lamaletadelleure.cat

 

To Top